Filmprikbord
Maak een filmpeople account aan voor extra functies.
bericht plaatsen

Zoeken
zoek op trefwoord:
Populair
Filmmaker opzoek naar uitdagende baan
Toos Koster
Ik hou van aanpakken, bezig zijn. Ik ben creatief en gedreven. Ik vind het leuk om gevarieerd werk te doen. De ene dag op pad voor een draaidag, de andere dag aan de slag op kantoor om dingen te regelen of editten. Ik ga vaak te werk als camjo/one-man-crew. Voor de projecten die ik doe bedenk ik zelf het concept en werk dat uit tot een script, shotlist en storyboard. Op de draaidagen doe ik zelf de regie, en soms ook het camerawerk. Daarnaast organiseer ik bijvoorbeeld meetings, onderhoud contact met acteurs, locatie beheerders, verhuurbedrijven en derden, zorg voor planningen, draaischema's en callsheets. Naast het productionele werk ben ik ook vaak aan het editten. Ik vind het geweldig om te zien hoe alles uiteindelijk samen komt tot één geheel.
Ik heb ook ervaring als Grafisch vormgever. Ik heb stage gelopen bij Talpa en ontwierp daar vaak posters, flyers, achtergronden voor spelprogramma’s, tekstkaartjes, cheque’s voor verschillende shows.

Ervaringen

Moving Images – Op het Amsterdam Dance Event heb ik een workshop gevolgd mogelijk gemaakt door onder andere Canon Nederland. Tijdens de opening in de Melkweg hebben we de artiesten backstage gefilmd en de sfeer in de zaal. Van dit materiaal heb ik de after-movie gemonteerd.
https://vimeo.com/199711340

Ala Delphine – Delphine is een Franse presentatrice die enorm gefascineerd is door lekker en gezond eten. Ze is verhuist naar Nederland en verliefd geworden op Amsterdam. Samen maken we korte video’s over de meest unieke restaurants in Amsterdam.
https://www.youtube.com/watch?v=9bnGqvddsy0

Trix – in het derde jaar van mijn opleiding heb ik een korte comedy film gemaakt over een besturingssysteem dat het leven van een warrige student over neemt. Ik heb het script geschreven, de productie gedaan, de regie tijdens de draaidagen en de montage.
https://vimeo.com/199715963

Korte film reis – Na mijn opleiding heb ik besloten te gaan reizen. Een maand in Nieuw Zeeland en twee maanden in Australië. Dit is een van de beste beslissingen die ik ooit genomen heb. Hier heb ik ook een korte video over gemaakt. Het is een persoonlijk project om vrienden te laten zien wat ik precies beleeft heb.
https://www.youtube.com/watch?v=EV6KioGXTlE&t=27s

Showreel - https://www.youtube.com/watch?v=U9zCdJhTUFs&t=9s

Ik hoop een video bedrijf te vinden waar ruimte is om te groeien. Waar mensen mij graag dingen leren, inspireren en waar ik gevarieerd werk kan doen. Daarnaast kan ik een gezellige sfeer en af en toe een potje pingpong zeker waarderen. Het liefst vind ik een fulltime of parttime baan. Maar ik kan in overleg ook op oproepbasis in drukke periodes extra handjes bieden. Ik sluit niks uit.

Link bij dit bericht:
link naar website
meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Toos Koster
login om te reageren op dit bericht
Op: 07-09-2017 / 2369 x bekeken
Categorie: Personen / crew , 18-30 , Vrouw , Redelijk ervaren of opgeleid , Marktconforme betaling/vergoeding
bekijk profiel