Filmprikbord
Maak een filmpeople account aan voor extra functies.
bericht plaatsen

Zoeken
zoek op trefwoord:
Populair
Datahandler / 2nd AC aangeboden vanaf eind maart
Robin van Bussel
Hallo! Ik ben Robin en ik ben nu sinds een jaar actief als Datahandler / 2nd AC. Momenteel ben ik bezig met mijn derde grote productie, de langspeelfilm Bloody Marie van Lennert Hillege en Guido van Driel die we tot aan eind maart draaien. Vanaf dan ben ik weer volledig tot uw beschikking voor het zorgvuldig kopiƫren van alle data en het assisteren van de focuspuller.

Ik beschik over mijn eigen datakit wat bestaat uit een krachtige macbook met YoYottaID, Thunderbolt hub van OWC voor altijd de snelst haalbare transfersnelheden, en een 230V accukit waar een gehele draaidag op gewerkt kan worden zonder afhankelijk te zijn van netstroom. Bovendien beschikt de accukit over een UPS systeem zodat er nooit per ongeluk data verloren kan gaan wanneer iemand ongemerkt de stekker er uit trekt. Dit alles staat gemonteerd op een handzame kleine kar zodat de data altijd on-set gehandeld kan worden!

Dus weet je nog niet wie je volgende Datahandler / 2nd AC gaat zijn voor je volgende film of serie? Twijfel niet langer en bel of mail me voor een kennismaking en een gezellige samenwerking!

Groetjes en happy filming!
Robin van Bussel

Tel. +31611504370
Email: [email protected]


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Robin van Bussel
login om te reageren op dit bericht
Op: 22-01-2018 / 2608 x bekeken
Categorie: Personen / crew , 18-30 , Man , Redelijk ervaren of opgeleid , Marktconforme betaling/vergoeding
bekijk profiel