Filmprikbord
Maak een filmpeople account aan voor extra functies.
bericht plaatsen

Zoeken
zoek op trefwoord:
Populair
Flexibele foto/video professional gezocht bij Budgetcam
Budgetcam
Ben je op zoek naar een toffe bijbaan met de leukste collega's bij de grootste camera verhuurbedrijf van Nederland? Vind je het juist fijn om aan te geven welke dagen je beschikbaar bent om te werken i.p.v. een vast rooster en heb je een rijbewijs? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Periode
Een contract voor 7 maanden met uitzicht op verlenging

Functie eisen / profiel
Budgetcam heeft verschillende afdelingen en locaties waarop we extra inzet nodig hebben. Als flexibele medewerker ben je bij alle afdelingen gericht op het service verlenen naar onze klanten. Je bent bijvoorbeeld bezig met camera sets preppen, telefonisch troubleshooten met mensen op de set, technische ondersteuning en het transporteren van apparatuur.
Als flexibele Budgetcammer werk je op onregelmatige basis bij de verschillende vestigingen bij jou in de regio. Je wordt ingezet ter vervanging van ziekte, vakantie of andere onderbezetting. Wanneer je bent ingewerkt, plannen we je in. Je geeft zelf aan wanneer je beschikbaar bent. Jouw rooster ziet er elke week anders uit dus een flinke dosis flexibiliteit is daarom vereist!
Het is een ideale baan die je kunt combineren met bijvoorbeeld je studie, je werk als ZZP’er of vrijwilligerswerk!

Wat zoeken wij in jou?
Flexibel inzetbaar Humor Technische kennis van onze audiovisuele apparatuur Meedenken en adviseren voor de draaidag van onze klanten Zelfstandig kunnen werken Je woont gunstig ten opzichte van een of meerdere vestigingen van Budgetcam In bezit van rijbewijs B Beschikbaar in het weekend

Wat bieden wij?

Een uitdagende en afwisselende baan waarin je werkt met gemotiveerde collega’s die allemaal met één been in de mediawereld staan.
De mogelijkheid om ervaring op te doen in snelgroeiend bedrijf met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven en Hilversum.
Veel eigen verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling.
Extra voordelig werken met de nieuwste gear!
Een marktconform salaris op basis van een functie van 9 tot 27 uur.
Een reiskostenvergoeding in de vorm van een OV-kaart.
Een contract van 6 maanden met uitzicht op verlenging.

Enthousiast? Leuk! Wij ook! Stuur een motivatiebrief en je CV naar [email protected] Heb je een portfolio online staan? Stuur dan vooral een link mee in je mail.


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Budgetcam
login om te reageren op dit bericht
Op: 02-08-2018 / 505 x bekeken
Categorie: Bedrijven , Marktconforme betaling/vergoeding
bekijk profiel