Filmprikbord
Maak een filmpeople account aan voor extra functies.
bericht plaatsen

Zoeken
zoek op trefwoord:
Populair
Script editor/script consultant nodig?
Iris van Vliet
Een goede film begint bij een goed script. In de woorden van Hitchcock: "To make a great film you need three things - the script, the script and the script." Het is dus zeker de moeite waard te investeren in de ontwikkeling van je scenario. Of dat nou voor een korte film is, een speelfilm of een serie.

Als script editor/consultant ondersteun ik je bij de ontwikkeling van je scenario. Loop je vast met je scenario of wil je weten wat er nog nodig is om je verhaal aan te scherpen? Ik help je jouw verhaal zo goed en scherp mogelijk uit te werken. Of dat nou alleen nog maar een idee is, een uitgewerkte synopsis of al een volledig scenario. Dat doe ik door je werk zorgvuldig te lezen en te kijken naar onder meer:

* Plot
* Structuur
* Spanningsopbouw
* Personage(s) en hun ontwikkeling
* Dialoog
* Subtekst
* Geloofwaardigheid (niet te verwarren met realisme)
* Continuïteit
* Knelpunten

Maar bovenal kijk ik naar wat het verhaal is dat jij wilt vertellen. Komt dat nu op de best mogelijke manier uit de verf? Persoonlijke aandacht en liefde voor het verhaal staan altijd centraal!

Mogelijkheden (afhankelijk van jouw wensen/behoeften):
Zorgvuldige analyse, uitgebreide feedback, inhoudelijke suggesties en advies, extra paar ogen, meedenken/brainstormen, conceptontwikkeling, kritische vragen, opstellen pitch deck, scene-by-scene script breakdown, proeflezen, herschrijven/redigeren, co-writing.

Ik heb ruime ervaring als script editor/dramaturg en werk als freelancer samen met producenten, regisseurs en scenaristen.

Scripts in Nederlands of Engels. Tarief afhankelijk van project.

Meer informatie? Mail naar [email protected]

Link bij dit bericht:
link naar website
meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Iris van Vliet
login om te reageren op dit bericht
Op: 11-03-2019 / 1195 x bekeken
Categorie: Personen / crew , 30-50 , Vrouw , Redelijk ervaren of opgeleid , Marktconforme betaling/vergoeding
bekijk profiel