Filmprikbord
Maak een filmpeople account aan voor extra functies.
bericht plaatsen

Zoeken
zoek op trefwoord:
Populair
CANON XF300 semi prof camcorder ENG
Sander van Hengstum
Lokatie
Goes

Vraagprijs
1750

Omschrijving
INCLUSIEF 2x 32gb CF kaarten
Extra Accu

Gebruikt maar niet intensief, freelance gebruikt bij wat ENG werk

Met de Canon XF300 videocamera legt u full HD-beelden in een professionele kwaliteit vast. De combinatie van drie 1/3" full HD-sensoren en een Canon L-serie groothoekobjectief met achttien keer optische zoom zorgen voor heldere en haarscherpe opnames met prachtige natuurlijke kleuren. De videocamera slaat uw opnames als MPEG-2 MXF-bestanden met 50Mbps op Compact Flash geheugenkaarten op. Omdat de videocamera met een dubbele geheugenkaartsleuf is uitgerust kunt u ononderbroken blijven filmen.

Groothoekobjectief met 18x zoom
Dankzij het 18x HD-video-objectief uit de L-serie van Canon levert de videocamera beelden van fantastische kwaliteit. Unieke ultra-lage-dispersie lenselementen worden gebruikt om chromatische aberratie te voorkomen. Dankzij de afzonderlijke ringen kunnen focus, zoom en diafragma afzonderlijk worden bediend. Volledige handmatige bediening is mogelijk en voor de focus en zoomringen zijn eindstops beschikbaar.
Flexibel bewerken
Films die met de XF300 zijn opgenomen, kunnen naadloos in bestaande workflows worden geïntegreerd. Ze worden opgeslagen als MXF-bestanden, de norm in de branche, en zijn compatibel met alle grote bewerkingspakketten. Creëer perfecte beelden dankzij de 26 aanpasbare Custom Picture-opties. Deze kunnen via een SD-geheugenkaart op de camera worden opgeslagen. U kunt de instellingen zelfs uitwisselen tussen camcorders. Er is een breed scala aan framerates beschikbaar, van 12 tot 50fps. Dit biedt u de vrijheid de opnamesnelheid aan te passen voor extra creatieve flexibiliteit. Audio kan worden vastgelegd via twee XLR-ingangen en met de stereomicrofoon op de voorzijde van het apparaat.

Hoge resolutie LCD display en elektronische zoeker
Het LCD-scherm van 4 inch kan aan beide kanten van de camera worden geplaatst. Daarbij bieden de Focus Assist-functies een superieure resolutie van 1.2 megapixel voor nog scherpere beelden. Een ingebouwde Waveform Monitor helpt bij het controleren van de belichting en andere opname-instellingen. Daarnaast beschikt De XF300 over een elektronische zoeker van 0.52 inch.
Kenmerken van de Canon XF-300 - Drie full HD CMOS-sensoren
- 50Mbps MPEG-2 opname
- 4:2:2 Color Sampling
- 60p, 60i, 30p en 24p opname
- Maakt gebruik van het MXF bestandsformaat
- Twee Compact Flash geheugenkaartsleuven
- 18x HD L-series zoom
- Multiple bitrates en resoluties
- Twee XLR-ingangen
- HDMI, Component en Composiet uitgangen


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Sander van Hengstum
login om te reageren op dit bericht
Op: 12-11-2019 / 130 x bekeken
Categorie: camera apparatuur
bekijk profiel